Lån artikler

Det er blevet langt lettere og mere populært at låne penge online, hvorfor vi på denne side har valgt at samle en lang række brugbare artikler om lånemarkedet. Her kan du blandt andet få svar på hvad det vil sige, at låne uden sikkerhed, hvad ÅOP er og meget meget mere. Siden vil løbende blive opdateret med nye artikler til alle vores besøgende.

Hvilket lån skal man vælge?

På denne side via navigationen i menuen kan du nemt navigere rundt mellem mange af de forskellige typer af lån der findes. Samtidig med at der findes utroligt mange lån findes der ligeldes også mange forskellige tilbud som svinger fra blandt andet høje renter og lave renter. Det er vigtigt at man altid undersøger markedet grundigt inden at man låner, hvis man er ude efter at få det billigste lån. Der er flere faktorer der spiller ind når vi taler om lån. Du skal blandt andet vælge afdragspriode også kaldet (løbetid), samt lånebeløb. Heruodver kan det med fordel svare sig, at undersøge stiftelsesomkostningerne fra de enkelte selskaber.

Lån med eller uden sikkerhed?

Hvis du ønsker det billigste lån på markedet anbefaler vi, at du går i banken for at få et tilbud på et lån med sikkerhed hvis du ejer bolig, båd, bil eller andet med høj værdi. Der er naturligvis også forskel på hvad du skal bruge pengene på. Kan du låne penge i sikkerhed vil både din sikkerhed samt renten være blandt markedets laveste. Når vi taler om lån uden sikkerhed er der typisk tale om forbrugslån der kan bruges på det man ønsker. Disse lån har typisk kontro lån med sikkerhed, høje renter og høje stiftelsesomkostnigner. Det er ved disse lån populært at optage via nettet hvor flere og flere danskere dagligt ansøger om lån til forbrug. Man skal bestemt gøre op med sig selv hvorvidt man har brug for at låne penge eller ej og man bør altid undersøge sine lånemuligheder i banken inden at man godkender et lån fra nettet. Det er dog helt uforpligtende at ansøge lån online og det kan også med fordel svare sig at gøre for, at finde frem til flest mulige lånetilbud.

Copyright 2016 © FAIRMONEY.DK