Mikrolån

Du kan ansøge om et hurtigt Mikrolån på nettet, hvis du lige står og mangler penge akut her og nu. Mikrolån er lån på små beløb uden at du skal stille sikkerhed for lånet i form af bil, hus eller andet af højere værdi – du lånet på dit glatte ansigt anonymt og inde for kreditselskabets kreditvurdering som foregår online når du sender din låneansøgning af sted. Disse hurtige og nemme lån er simple at ansøge og hurtige at få godkendelse til og du får svar indenfor meget kort tid efter, at du hat sendt din ansøgning af sted. Lånet bekræftes almindeligvis via SMS eller NemID som gør hele låneprocessen simpel og fuldstændig sikker så dine oplysninger er gemt væk og kun til brug af kreditselskabet selv. Afdragsperioden er ofte meget kort på et sådan et lån og derfor kaldes det meget populært også for et kortfristet lån og du kan ca. låne fra 500 til 10.000 kroner på denne måde. Afdragsperioden kan variere, men du skal for det meste betale lånet tilbage inden 1-45 dage som er den kortfristede periode. Ofte er der ingen renter på, men kun et stiftelsesgebyr som variere efter hvor stort beløb du vil låne, Hvis du er ny kunde, kan du endda få et rente- og gebyrfrit kviklån hos nogle låneudbydere som tilbyder dig at låne gratis første gang. Er man god betaler og har man tidligere overholdt låneaftalen hos disse selskaber kan man få flere goder og låne større beløb anden eller tredje gang man skal låne penge online.

Hurtige Mikrolån foregår sådan

    1. Du udfylder din Mikrolån ansøgning online
    2. Du for ofte svar på din ansøgning indenfor 15 minutter.
    3. Hvis låneansøgningen bliver godkendt vil du modtage et brev eller e-mail med relevante oplysninger og lånevilkår iht. forbrugeraftaleloven.
    4. Du bekræfter lånet ved at sende en SMS
    5. herefter sættes pengene til udbetaling på din konto

Se også andre nemme lån her

Hvad hvis man ikke kan betale tilbage?

Det er desværre ret uheldigt hvis man kommer til, at stå i en situation hvor man har sært ved at betale tilbage. Der er sådan set ingen anden udvej end at kontakte sit kreditselskab og få en snak omkring hvad der kan lade sig gøre for, at man kan komme så smertefrit ud af lånet som muligt. De er næsten altid villige til at hjælpe så de kan få deres penge igen samt sørge for, at du ikke kommer i økonomisk uføre. Kreditselskabet kan og vil i enkelte tilfælde gerne forlænge din afdragsperiode, men dette kan ikke ske mange gange og skal derfor kun ses som en nødløsning til, at komme sin gæld til livs. Det kræver, at man er villig til, at lægge sig i selen for, at betale af på sit lån. Du kan også se på mulighederne for, at et andet kreditselskab vil stå inde for dit/dine lån og hjælpe med afbetalingen der så du kan skal afbetale hos den nye låneudbyder. Sådanne lån kaldes for samlelån og tilbydes af enkelte selskaber.

Lån og få pengene samme dag

Det kan sagtens lade sig gøre, at ansøge om et lån i dag og få pengene udbetalt samme dag. Der skal dog ligge nogle enkelte krav til syne for at dette kan lade sig gøre. Først og fremmest skal du ofte have en specifik bank som f.eks. Nordea eller Danske Bank. Har du en af dem så er beskrevet hos låneudbyderen og du ansøger i deres åbningstid, er der gode muligheder for, at du kan få udbetalt pengene med det samme. Kan dette ikke lade sig gøre samme dag er muligheden, at du får dem dagen efter eller første åbne bankdag efter, at du har fået din låneansøgning godkendt hos selskabet. Du kan herudover sagtens ansøge flere selskaber samtidig for, at se hvor hurtigt du evt. kan få et lån udbetalt når du lige står og mangler penge her og nu til det du går og drømmer om.

Copyright 2016 © FAIRMONEY.DK