Vivus lån 20 årAlderskrav 1 - 30 dageAfdragsperiode 100 - 4.000Lånebeløb 1. minutSvartid
Ansøg
Bank Norwegian lån 23 årAlderskrav 12 - 180 månederAfdragsperiode 5.000 - 400.000Lånebeløb 1. timeSvartid
Ansøg
Mest populære lån + individuel rente
Ferratum kviklån 23 årAlderskrav 30 - 45 månederAfdragsperiode 500 - 6.000Lånebeløb 1. minutSvartid
Ansøg
Nordic lån 20 årAlderskrav 12 - 80 månederAfdragsperiode 10.000 - 50.000Lånebeløb 1. timeSvartid
Ansøg
Leasy minilån 20 årAlderskrav 12 - 36 månederAfdragsperiode 5.000 - 10.000Lånebeløb 1. timeSvartid
Ansøg
DER lån Privat Fianans 20 årAlderskrav 12 - 72 månederAfdragsperiode 10.000 - 100.000Lånebeløb 1. timeSvartid
Ansøg
Leasy lån 20 årAlderskrav 24 - 72 månederAfdragsperiode 5.000 - 50.000Lånebeløb 3. timerSvartid
Ansøg
Zaplo lån 20 årAlderskrav 3 - 12 månederAfdragsperiode 5.000 - 20.000Lånebeløb 10. sekundSvartid
Ansøg
Fokuslån 21 årAlderskrav 12 - 80 månederAfdragsperiode 10.000 - 75.000Lånebeløb 1. timeSvartid
Ansøg

Nemme lån

Nu kan du også få et af et af de mange nemme lån – det har aldrig været mere populært, at ansøge om et eller flere forbrugslån online og derfor har vi samlet denne låneliste over nogle af de mest benyttede kreditselskaber. Det er både nemt og hurtigt at ansøge og få et lån godkendt på nettet. Derfor har vi taget et grundigt kig på markedet for at gøre det nemmere for dig at finde et billigt og nemt lån så du allerede i dag via vores sammenligning kan finde et lån som du vil ansøge. Husk, at det er uforpligtende at ansøge og den endelige låneaftale underskrives med NemID eller SMS. Du kan derfor godt ansøge flere ad gangen hvis du ønsker dette. I forbindelse med internettets udvikling er vi blevet meget afhængige af dette univers og i takt med dette er det de seneste år og blevet meget nemmere og mere populært at låne penge online.

Billige lån nemt

Ved at låne penge hurtigt på internettet slipper du nemt for spørgsmål til hvad pengene skal bruges til. Du behøves nødvendigvis ikke snakke med en bankrådgiver for at få det nemmeste lån bevilget. Derfor er et lån på nettet en nem og hurtig måde at låne penge på. Når du ansøger om et lån på nettet skal du blot udfylde en online låneformular med dine personlige oplysninger - derefter vil du ofte indenfor meget kort tid få svar på din e-mail om lånet er godkendt eller ej. Du kan opnå flere forskellige lånetilbud ved at ansøge hos flere udbydere og derefter sortere i dine lånetilbud - du får hurtigt svar på din ansøgning og du kan ofte få pengene udbetalt indenfor 4 dage. Her på vores hjemmeside har vi forsøgt at give overblik over det brede udvalg af låneselskaber i DK.

Den stigende aktivitet på nettet betyder at mange udbydere af lån tilbyder konkurrencedygtige priser til dem som ønsker nemme lån. Der findes mange lånemuligheder og vi har blot samlet en liste med nogle af de mest populære. Det er nemt og hurtigt at ansøge om et lån på nettet og du kan gøre det direkte via tabellen nedenfor. Bare tryk på logoet eller lån penge nu knappen og vi sender dig automatisk til låneformularen hvor du kan indtaste ganske få oplysninger for at være tæt på en godkendelse af et lån. Afvises du hos en udbyder kan du godt ansøge andre steder. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet heller da disse nedenstående lån er forbrugslån som alle vedrører lån tiltænkt til forbrug uden at der bliver stillet spørgsmål til hvad pengene skal bruges til.

Nemme lån

Nemme lån under 25 år

Er du under 25 og vil låne penge kan det sagtens lade sig gøre at låne dem på nettet. Da du er ung og måske studerende antager vi at du vil låne et mindre beløb. Her kan vi anbefale at vælge Ferratum lån som udbyder lån på op til 15.000,- kr. Ferratum er et anerkendt låneselskab som har gode anmeldelser på Trustpilot. De benyttes af mange mennesker som flere gange har lånt penge på denne måde. Du skal dog altid være opmærksom på at du kan opnå billigere udlån i banken, men det er ofte også en smule besværligt. Samtidig låner banken ikke penge ud til hvem som helst. De kan se dine tidligere kontoudtog og vil i en samlet vurdering bestemme om du skal have dit nemme lån bevilget - mange banker ser unge som en risiko da de ofte ikke har mange penge på hånden pga. studie eller lign. Trods det, har nogle banker også rentefrie studielån til man er 25 år. Der er både fordele og ulemper ved at låne penge i banken - og du bør derfor undersøge dine muligheder nøje.

Lån nemt uden sikkerhed

Når du lånet penge på nettet er det ofte uden sikkerhedsstiftelse som vil sige at du ikke skal stille værdi i sikkerhed for selskabet. Almindeligvis når man stiller sikkerhed er det ofte i bil, båd eller i huset. Derved sikrer banken sig hvis du ikke kan betale pengene tilbage. Enkelte låneudbydere tilbyder lån uden sikkerhed på op til 300.000,- kroner Lån på nettet er ofte dyrere af denne grund, da låneudbyderen ikke har nogen sikkerhed i at få pengene betalt tilbage. Det er naturligvis værd at nævne at det ikke kan lade sig gøre at få lån trods rki, selvom man har god økonomi i forvejen. Hvor dyrt dit nemme lån er, afhænger helt og holdent på ÅOP som står for årlige omkostninger i procent som viser hvor meget det koster at låne penge pr. år. Låner du uden sikkerhed er det rigtig vigtigt at du planlægger din afbetaling af dit lån nøje sådan, at du ikke kommer i klemme hvis du har problemmer med at betale tilbage. Der kan nemlig tilfalde ekstra udgifter ved sagsbehandling eller ved forlængelse af lånet + morarenter. Dette er i alt med til at gøre at din lån kan komme op på højder hvor det kan gøre rigtig ondt rendt økonomisk.

Lån penge online

De fleste låneselskaber her på hurtig lån har en meget hurtig lånebehandling og du vil oftest i hverdagene får svar indenfor 10-15 minutter. Når din låneansøgning er godkendt vil der blive sendt en låneansøgning til din adresse. Når du modtager din låneansøgning skal den udfyldes og sendes tilbage, her vil din ansøgning blive behandlet og pengene sat til udbetaling. Enkelte af udbyderne har ekstra hurtige lånebehandlinger da kreditvurderingen ofte foregår automatisk. Heriblandt kan nævnes DER lån og Leasy lån. Ved at ansøge online får du også svar på din låneansøgning med det samme, hvilket både er nemt og hurtigt at gøre. For du godkendelse får du svar på dette med det samme, hvorefter pengene vil blive sat til overførsel. Ofte går der faktisk ikke mere end én enkelt time - så står dine penge på din konto. Der er naturligvis forskel på om du vil låne flere tusinde eller blot et par tusinde kroner. Større lånebeløb kræver, at det tager lidt længere tid for kreditselskabet at foretage deres standard kreditvurdering.

Vi hendviser til denne artikel om Billige og nemme lån til boligejere

L'easy - lån op til 25.000 kroner

Hos Leasy kan du låne fra 5.000 til 25.000 kroner - du vil i løbet af få minutter få svar på din låneansøgning. Samtidig skal du ikke stille sikkerhed for lånet idet lånet er af mindre beløb og udbydes som kontantlån. Du vælger helt selv din afdragsperiode på mellem 24 og 60 mdr. og bestemmer oveni det selvfølgelig helt selv hvad pengene skal bruges til.

D:E:R kontantlån

DER lån tilbyder to forskellige slags kontant lån. Herunder kontant lånet hvor du kan låne fra 5.000 til 25.000 kroner uden at stille sikkerhed for lånet. Du kan også vælge et lavrentelån hvor du kan låne fra 30.000 til 50.000 kroner. Du vælger selv din afdragsperiode på mellem 24 og 60 mdr. Samtidig bestemmer du selv hvad du vil bruge lånet til.

Lån nemt trods rki

I dag er det langt nemmere at optage nemme lån på nettet trods rki, kontra hvis man møder op nede i banken. Det er især grundet store ændringer på dette nemme lånemarked indenfor de sidste par år og flere danske kreditudbydere kæmper om, at få fingre i dig som låneansøger. Der er mange selskaber med store banker i ryggen som gerne vil låne dig penge her og nu. Derfor tages der altid godt imod nye ansøgere der med kyshånd lukkes ind i varmen så de kan få råd til lige det de har brug for med det samme. Vi synes mange af de online låneudbydere tilbyder gode lånevilkår for dem som vil låne uden at stille sikkerhed eller forklare hvad pengene skal bruges på. Det er ofte her hvor mange vælger, at benytte sig af de online lånemuligheder kontra det at skulle forklare for meget eller måde personligt op i banken. Hvilket lån du ender ud med at vælge i helt op til dig selv, men vi anbefaler at du ansøger et par stykker og derefter vælger det nemme lån ud fra hvor høj ÅOP der står på din låneaftale. Du skal selvfølgelig vælge den laveste.

Copyright 2016 © FAIRMONEY.DK