Blog om lån

Her på bloggen skriver vi om de væsentlige nyheder der forkommer på det danske lånemarked. Vi har siden 2011 fulgt lånemarkedet tæt i Danmark og har været på sidelinjen i forbindelse med rådgivning, sammenligning og gældsbetaling. På FAIRMONEY.DK ønsker vi at bidrage besøgende med relevant og brugbar viden inden at man begynder at låne penge, så man sikkert og så smartefrit som muligt kommer igennem sit lån.

Nyheder på bloggen

Vi skriver ofte om de aktuelle nyheder der forkommer på lånemarkedet, men du kan også finde ældre artikler som omhandler gamle historier. Først og fremmest udgiver vi blogindlæg så snart at der kommer nye kreditselskaber på nettet og herudover blogger vi om nye tiltag fra de eksisterende selskaber på markedet i Danmark. Her vil du også kunne finde relevante nyheder fra finansverdenen omkring lovgivning og restriktioner.

Låntagernes oplevelser

Som noget nyt har vi på FAIRMONEY.DK samlet en lang række udmeldelser fra danske personer der har lånt penge hos et af de selskaber vi sammenligner. Her kan du både læse gode og mindre gode historier fra deres låneoplevelser. Vi hører blandt andet historier fra personer der har haft svært ved at betale gæld tilbage samt personer der har haft gode oplevelser ved at låne penge og har afbetalt deres gæld smertefrit.

Copyright 2016 © FAIRMONEY.DK