Forbrugslån

Ny bil, lejlighed eller andet der mangler her og nu?

Med et forbrugslån er det muligt, at låne penge uden sikkerhed og til lige hvad du ønskerVi samarbejder med kreditudbydere og modtager kommision efter henvisninger. Sammenligningsoversigten kan være sorteret og prioriteret efter kommerciel gevinst og skal derfor ses som vejledende. Vi bestræber os altid på at være opdaterede med alle oplysninger, men tager vores forbehold for fejl og mangler.

Forbrugslån

Et forbrugslån er tiltænkt til personer der har behov for at låne penge til det de mest står og mangler her og nu. Forbrugslån er typisk dyre end klassiske banklån med sikkerhedsstiftelse i bolig. Derfor må man forvente en smule højere renter samt evt. stiftelsesgebyrer ved disse typer lån. Det kan dog sagtens lade sig gøre at få en låneaftale med en konkurrencedygtig og lav rente, hvis man vil bruge lidt tid på at undersøge markedet igennem inden at man ansøger om lånet. Vi har samlet en stor samling af de mest benyttede forbrugslån i overstående tabel hvor du nemt og hurtigt kan sammenligne de forskellige udbyderes detaljer.

Med et forbrugslån kan du låne helt op til 300.000 kroner her på hjemmesiden. Forbrugslån er enkelte at optage og du behøves ikke stille sikkerhed ved de låneudbydere vi sammenligner. Det er nemt og overkommeligt at ansøge om et forbrugslån online. Det tager højst 10-15 minutter at udfylde ansøgningen - Efter 2-4 dage kan du stå med pengene i hånden. Du kan godt få et hurtigere lån med et Kviklån. Vi har gjort os meget umage for at gøre det nemt og overskueligt at finde det rette forbrugslån til dig.

Billige forbrugslån online

Der findes mange forskellige udbydere af forbrugslån online og det kan være svært at finde overblik over hvilket lån der er det bedste og billigste. Derfor har vi på denne hjemmeside i overstående tabel valgt at tage lånedetaljer med såsom rente og ÅOP. Her kan du direkte sammenligne på de vigtigste oplysninger når du skal låne penge på internettet. Vi mener der er godt belæg for, at låne penge på nettet hvis man får godkendt en lav rente. Den lave rente kan opnåes ved at ansøge den enkelte låneudbyder online. Du kan sagtens ansøge flere udbydere på en gang og modtage flere låneaftaler (tilbud) fra de forskellige låneudbydere og derved sammenligne på baggrund af de individuelle renter som blive tilbudt. Du skal altid sørge for at sammenligne på betegnelsen ÅOP som inkludere andre udgifter forbundet med lånet såsom stiftelsesgebyrer og ekspeditionsgebyrer.

Hvad kan man låne et forbrugslån?

Du kan låne til hvad som helst med et forbrugslån - du bestemmer helt selv hvad pengene skal bruges til. Mange vælger at optage et forbrugslån til ferie, bil, båd eller hus, men man kan bruge pengene til det man ønsker - der bliver ikke spurgt ind til hvad pengene skal bruges til.

Gennemgå og sammenlign forbrugslån

Det er vigtigt at du sammenligner de forskellige udbydere af forbrugslån her på siden inden du underskriver den endelige låneaftale. Selve ansøgningen der udfyldes fra lånesiden er uforpligtende. Når du sammenligner lån skal du holde øje med ÅOP som står for Årlige omkostninger i procent. Jo mindre beløb du låner over kortere tid giver en høj ÅOP. Længerevarende lån som f.eks. beløb på 200.000 kroner har de laveste årlige omkostninger i procent. Så det handler generelt meget om at planlægge sit lån ud fra ens lånebehov samt sin nuværende økonomi. Hav også for øje hvis du skulle blive arbejdsløs eller lign. Du skal selv finde en sikkerhed i, at du kan betale tilbage.

ÅOP er vigtigere end renten

Mange danskere laver den fejl, at have for meget fokus på renten, når de sammenligner tilbud med hinanden. Det kan lede til forkerte konklusioner, da renten ikke medregner samtlige omkostninger og forpligtelser. Det gør ÅOP-satsen. ÅOP er med andre ord vigtigere end renten og bør være i fokus, når du skal finde den billigste løsning. Men husk også på at du skal kunne betale den månedlige ydelse, inden du underskriver en aftale. Det behøver ikke at være svært at finde det billigste forbrugslån på markedet, det handler bare om at gøre sit forarbejde ordentligt. Læs om vejen til billige forbrugslån på Forbrugslan-guiden.dk.

Hurtige forbrugslån

Mange låneudbydere tilbyder i dag utrolig hurtig lånebehandling og man kan derfor sagtens få et lån godkendt med det samme efter ganske få minutter fra man har ansøgt til at man rent faktisk kan stå med pengene i hånden. Der kan hos enkelte selskaber gå mindre en 30 minutter fra du har ansøgt til at pengene står på din bankkonto. Derfor er disse forbrugslån serdeles velegnet til personer der akut har behov for at låne penge her og nu, hvor banken er for langsom eller har sagt nej. Det er ydermere også lade sig gøre at låne penge online samme dag i weekender og helligdage hos enkelte selskaber.

Hurtigste forbrugslån findes online

De forskellige låneselskaber fremlægger forskellige tilbud og har forskellige retningslinjer. Der er nogle låneselskaber som udbyder lån til personer under 25 år, mens andre låner til folk som er fyldt 25 år. På vores guide kan du hurtigt se hvor gammel du skal være hos de respektive låneselskaber.

Lån uden sikkerhed med et forbrugslån

Alle nemme lån der sammenlignes på FAIRMONEY.DK er forbrugslån uden sikkerhed. (Lån uden sikkerhedsstiftelse) Det betyder at du ikke skal stille garanti overfor låneselskabet med hus, bil eller båd. Forbrugslån med sikkerhedsstiftelse er ofte den slags lån som bankerne udbyder for at have en garanti på, at de for pengene tilbage hvis du ikke kan betale. Bankerne vil naturligvis gerne være helt sikre på at få deres penge tilbage, derfor bruger de denne form for lån. Der kan du også låne penge os få en ven til at kautionere for dit lån - denne form få lån er ofte billigere, men også en del besværeligere. Forbrugslån uden sikkerhed er et ansvarsfuldt lån da du er herre over at betale pengene tilbage på grundlag af din egen økonomi.

Sådan foregår ansøgningen til et forbrugslån

  1. Du udfylder ansøgningen online
  2. Du for ofte svar på din låneansøgning indenfor kort tid.
  3. Godkendes ansøgningen vil en skriftlig låneaftale blive sendt med posten sammen dag. Når du har underskrevet og sendt låneaftalen retur, sættes pengene til udbetaling på din konto.

  • Lån FAIRMONEY.DK
  • FAIRMONEY.DK er én af Danmarks største sammenligningsportaler med forbrugslån. Denne side bør ses som vejledende.
  • Brugerbedømmelse: 4.9/5 baseret på 247 anmeldelser
Copyright 2016 © FAIRMONEY.DK