Kviklån

Til dig som har akut behov for penge

Hvis du akut har behov for at låne penge, går det hurtigt med et online kviklånVi samarbejder med kreditudbydere og modtager kommision efter henvisninger. Sammenligningsoversigten kan være sorteret og prioriteret efter kommerciel gevinst og skal derfor ses som vejledende. Vi bestræber os altid på at være opdaterede med alle oplysninger, men tager vores forbehold for fejl og mangler.

Kviklån

Der findes i dag fantastisk mange muligheder for at få et billigt og ikke mindst, hurtigt kviklån. Disse lån kan være med højere omkostninger end dem man finder i banken. Derfor bør disse lån kun ses som erstattende til bankens lån, hvis man akut har behov for at låne penge med det samme her og nu. Derfor kan du alligevel sagtens få et af disse kviklån billigt såfremt du undersøger markedet en smule. Det vil vi gerne hjælpe med. I skrivende stund kan du ansøge flere udbydere der gerne vil tilpasse en individuel rente ud fra et økonomisk synspunkt.

Et Kviklån er lån hvor behandlingstiden er meget hurtig. Du kan nemlig indenfor få dage stå med pengene i hånden. Yderligere behøver du ikke stille sikkerhed for lånet. Fra du sender din ansøgning til et Kviklån går der ofte højst 15 minutter inden du får svar tilbage på din ansøgning. Det er nemt og hurtigt. I visse tilfælde er det fordel at ansøge om et Kviklån hvis man står og mangler penge akut. Du skal ikke vente længe før ansøgningen bliver godkendt, men ofte blot få minutter.

Hvordan får jeg et billigt kviklån?

Der findes mange udbydere der i dag tilbyder lave renter. Faktisk kan det lade sig gøre at få et kviklån fra så lidt som 5% i rente. Det er dog ikke alle der kan få glæde af den billige rente. Der blive nemlig taget højde for din økonomi som kreditvurderes ud fra lønsedler, årsopgørelser ect. Dette bevirker at du kan risikere at få en høj rente. Renten er ikke det eneste du skal være opmærksom på for gebyrer spiller også en væsentlig rolle. Når du skal sammenligne dine forskellige lånemuligheder er det rigtig vigtigt, at du grundigt undersøger de årlige omkostninger i procent da dette direkte vil indikere hvor meget du kommer til at betale for dit lån samlet set pr. år.

Der findes desuden en del gratis lån på nettet som kan optages helt uden renter og gebyrer. Nogle selskaber reklamere med 0% i rente, men hver særligt opmærksom på evt. stiftelsesgebyrer da disse kan være høje og give en voldsom ÅOP. Du kan med fordel optage et gratis lån på et par tusinde kroner ganske gratis med forbehold for at du betaler pengene tilbage inden for den aftalte afdragsperiode da der eller typisk vil tilfalde forlængelsesgebyrer på lånet, hvilket kan være ret dyrt.

Gratis kviklån

Flere og flere udbydere er begyndt at tilbyde rentefrie kviklån helt gratis uden gebyrer og andre udgifter. Der er dog visse regler der gør sig gældende. Blandt andet at man ofte ikke kan låne mere end 4.000 kroner gratis og at man ikke må have tidligere lån hos selskabet. Opfylder man ellers de andre krav for stiftelse af lånet kan man forvente at blive godkendt til et af disse gratis lån.

Vi vil gerne gøre opmærksomt på, at det er særdeles vigtigt at betale lånet tilbage inden for den aftale afdragsperiode som tilskrevet i låneaftalen, da der eller typisk vil tilfalde forlængelsesgebyr og ekspeditionsgebyr på lånet. Her kan lånet ift. ÅOP stige voldsomt og blive en bekostelig affære for et ellers lille lånebeløb.

I skrivende stund tilbyder enkelte selskaber gratis lån og du kan se denne liste på forsiden af FAIRMONEY.DK

Kviklån udbydes uden sikkerhed

Når et kviklån udbydes uden sikkerhed betyder det at du ikke skal stille din bil, båd eller bolig i sikkerhed for kreditselskabet for at de kan være sikre på at du betaler tilbage. Du får derfor langt større frihed med et lån uden sikkerhed, men omvendt kræver det et stort ansvar fra din side af når du skal betale tilbage igen.

Hvor gammel skal du være for at låne med et kviklån?

Der er forskellige udbydere af Kviklån - enkelte tilbyder lån til personer som er fyldt 20 år, andre låner kun ud til personer som er fyldt 25. Der findes meget få som låner penge ud til folk under 20 år. Er du under 20 år anbefaler vi først og fremmest at du kontakter din bank for et lån i første omgang. Kan du ikke låne hos banken er der nok en god grund til at de ikke vil låne dig penge. Mener du selv at du er i stand til at betale lånet tilbage hos en Kviklån udbyder - kan du naturligvis godt låne penge. Det er altid en god ide at strukturere sin afbetaling af lån nøje. De mest almindelige udbydere af Kviklån er Leasy lån og DER som udbyder lån på op til 100.000 kroner.

Hvor hurtigt kan jeg få et kviklån?

Faktisk kan det lade sig gøre at få et kviklån med det samme efter du har fået godkendelse på dit lån. Det tager hos enkelte udbydere ikke mere end 30 minutter - så har du pengene på din konto. Der kan være forskel i hvor længe det tager kreditselskabet at kreditvurdere din låneansøgning på baggrund af dine personlige økonomiske vedlæg. Svartiden varierer mellem 1 minut til et par dage. Efter godkendelse vil du normalt modtage en låneaftale som du enten kan afvise eller godkende med NemID.

Afhængigt af hvilken låneudbyder du vælger kan der være stor forskel på hvor lang tid det tager for selskabet at udbetale dig pengene. Der hvor forskellen ligger er blandt andet ved anden bank end kreditselskabet benytter. Har du samme bank som selskabet kan du forvente udbetaling samme dag. Ligeledes kan det ikke altid garanteres at du kan få udbetalt pengene med det samme i weekender eller helligdage hvorfor ventetiden kan være længere til førstkommende hverdag.

Hvad kan du bruge pengene til?

Når du for et Kviklån godkendt må du bruge det valgte lånebeløb på det du ønsker. Et kviklån er et forbrugslån - så du kan bruge lånet på forbrug som f.eks. lån til computer, bil, båd eller lign. Du bestemmer helt selv. Samtidig er det helt anonymt at tage et kviklån online.

Kviklån trods RKI

Langt størstedelen af de låneudbydere der findes på nettet i dag tillader som standard, ikke RKI registrerede ansøgere. Alene af den årsag bliver mange ansøgere dagligt afvist på baggrund af et online kredittjek der bliver fortaget ved ansøgning. Står man i RKI kan man først låne penge når sletningen i registreret er gennemført, hvilket kan tage tid. Der kan være undtagelser hvor enkelte låneselskaber godkender et lån til en RKI registreret ansøger, men i de tilfælde vil der have været tale om direkte kontakt, da de fleste afvises via standard ansøgningsformularen på hjemmesiderne.

Er man registreret kan man sagtens komme ud igen. Det handler først og fremmest om, at komme sin gæld til livs ved, at afbetale sine kreditorer så hurtigt som muligt. Herefter kan man komme ud af registret. Har man svært ved at komme af med gælden på grund af høje renter og et eller flere lån der er løbet af sporet kan man med fordel henvende sig til sin kreditorer og høre om mulighederne for rentestop. Rentestoppet kan gives, hvis gælden er blevet så høj at det mildest talt er blevet umuligt for den enkelte låntager, at betale af på selve gælden og ikke blot renterne.

Akut behov? Så kan kviklån være helt fine

Selvom man hører mange strækhistorier fra personer og medier landet over omkring farlige kviklån skal man huske på, at det danske lånemarked er reguleret af finanstilsynet og de derfor har regler på området for hvor meget der kan tages for et lån. De selskaber vi sammenligner her på siden er alle anerkendte udbydere som er tilset af finanstilsynet.

Derfor kan kviklån dog sagtens være dyre hvis man sammenligner med bankens renter, især hvis vi tager udgangspunkt i lån med sikkerhed. Vi mener sagtens, at det kan være en fin løsning at vælge et kviklån, hvis man akut har behov for at låne penge med det samme. Mange kviklåns udbydere tilbyder nemlig udbetaling samme dag. Så står man i en situation hvor man har behov for penge her og nu, så skal man ikke være bleg for at undersøge mulighederne for at låne penge online.

Sådan foregår ansøgningen til et kviklån

  1. Du udfylder din ansøgning online
  2. Du for ofte svar på din ansøgning indenfor 15 minutter.
  3. Godkendes ansøgning vil en skriftlig aftale blive sendt med posten samme dag. Du sender låneaftalen retur. (Hos enkelte skal du blot godkende lånet via SMS i stedet for skrift - Såkaldt SMS lån)
  4. Pengene sættes til udbetaling på din konto med det samme.

  • Lån FAIRMONEY.DK
  • FAIRMONEY.DK er én af Danmarks største sammenligningsportaler med forbrugslån. Denne side bør ses som vejledende.
  • Brugerbedømmelse: 4.9/5 baseret på 247 anmeldelser
Copyright 2016 © FAIRMONEY.DK