Låneudbydere

Der findes i dag et stort antal danske udbydere af forbrugslån på nettet. Disse udbydere tilbyder typisk kredit til personer der akut har behov for at låne penge til det de står og mangler. De fleste af disse typer for lån går uner mange betegnelser, herunder: kviklån, sms lån og hurtig lån. Denne type lån er af samme slags og der er ingen væsentlig forskel fra den ene til den anden. Fælles for disse udbydere er, at de kan ansøges online via NemID og godkendelsen er ret hurtig og lige til. Det er blandt andet det der gør, at det er blevet så populært for mange danskere at optage lån online.

Hvilket lån skal man vælge?

Der er ofte ikke stor forskel på de låneudbydere der findes online da der er tale om forbrugslån der kan optages uden sikkerhed. Det kan dog være vigtigt, at gennemsøge markedet alligevel da der kan være store fordele ved, at vælge en udbydere fra en anden. F.eks. kan der være rentefrie måneder samt forsikringer indkluderet til dit lån. Nogle udbydere tilbyder også rentefrit kredit, mens andre tilbyder lav rente uden oprettelsesgebyrer o.lign.

Vi anbefaler, at man gennesøger markedet og ansøger de udbydere der tilbyder individuel rente, tilpasset den enkelte ansøger og efterfølgende sammenligner priser på ÅOP. På den måde kan man spare flest penge. Desuden er der ikke særlig stor forskel på hvilken type betegnelse lånet går ind under. Både kviklån, forbrugslån, SMS lån og hurtig lån er en fælles betegnelse for de typer lån som tilbyder kredit uden sikkerhed og hurtig godkendelse og der er derfor nogen forskel andet end deres betegnelse. Ofte hører man dem også omtalt som kontantlån, qucik lån og blancolån.


  • Lån FAIRMONEY.DK
  • FAIRMONEY.DK er én af Danmarks største sammenligningsportaler med forbrugslån. Denne side bør ses som vejledende.
  • Brugerbedømmelse: 4.9/5 baseret på 247 anmeldelser
Copyright 2016 © FAIRMONEY.DK