DER Lån

DER Lån Privatfinans DER Privat Finans er en del af L’easy koncernen som tilbyder lån til hele norden. DER specialiserer sig i kviklån og salg og finansiering af elektronik og hvidevarer med direkte levering. I skrivende stund tilbyder DER Privat Finans 4 typer lånemuligheder til private der har brug for lidt ekstra penge mellem hænderne.

Ved at ansøge om et lån hos der får du hurtig behandling af din låneansøgning. Du kan låne mellem 5.000 kroner og 100.000 kroner. Det tager højst 15 minutter at udfylde låneansøgningen og du får svar indenfor 3 timer i åbningstiden. Du vælger selv din løbetid på lånet på mellem 24 og 72 måneder. Du skal være fyldt mindst 20 år får at låne penge hos DER og ikke være registreret i RKI (Ribers Kreditinformation). Lånet udbydes uden at du skal stille sikkerhed og du bruger naturligvis pengene på det du har lyst til. At et lån hos DER er uden sikkerhed betyder at du ikke skal stille sikkerhed i lånet i form af bil, båd eller hus.

Vores anmeldelse af DER

Vi har valgt at have DER Privat Finans med på FAIRMONEY.DK da selskabet tilbyder fantastiske lånemuligheder til private i Danmark. Deres renter og priser er overskuelige og til at betale. Der tilbydes individuelle renter og du har mulighed for en særdeles fleksibel afdragsperiode med både rentefrie måneder og indfrielsesmuligheder. Alt dette er med til, at vi på det varmeste anbefaler DER’s kviklån som værende af alle bedste type, hvis man ønsker at indhente et godt og seriøst lånetilbud.

DER Privatlån Plus

Med et af dette populære lån fra DER kan du låne fra 10.000 kroner og helt op til 100.000 kroner uden sikkerhed. Lånet er tilpasset så du kan vælge afdragsperiode på mellem 12 og hele 72 måneder. Under hele perioden vil du have mulighed for at betale lånet ud lige når du har lyst og det koster ikke en krone at gøre det før tid. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du vil bruge pengene på. Afdragsperioden kan du undervejs justere som du ønsker og der er altid plads til at betale mere en måned, hvis din økonomi tillader dette.
 • Lån op til 10.000 kroner til 100.000 kroner uden sikkerhed
 • Afbetal mere før tid uden gebyrer
 • Du bestemmer selv afdragsperioden
 • Betal hele lånet ud før tid helt uden gebyrer

DER Pauselån

Med et Pauselån fra DER kan du ligesom ved førnævnte lån, låne fra 10.000 kroner og op til 100.000 kroner uden at stille sikkerhed. Du ansøger blot via deres ansøgningsformular ganske nemt og hurtigt, hvorefter du kan forvente svar inden for 1 times tid. Med pauselånet fra DER kan du pause din afbetaling en måned hvor du har et ekstra behov for luft i økonomien. Ligesom med Privatlån Plus lånet kan du også her indfri dit lån før tid og komme af med gælden før tid, hvis din økonomi tillader dette. Igen er dette helt uden ekstra gebyrer for dig som låntager.
 • Sæt din betaling på pause hvis du har behov for dette - helt uden gebyrer
 • Du bestemmer selv afdragsperioden
 • Indfri hele dit lån før tid – helt uden gebyrer

DER Tryglån

Med et Tryglån fra DER kan du igen låne fra 10.000 kroner, men her kun op til 50.000 kroner. Dette lån inkluderer forsikring i tilfælde af, at du bliver arbejdsløs. Forsikringen dækker dine afdrag i tilfælde af, at du bliver arbejdsløs og er altså et fornuftigt lån at stifte, hvis du står usikkert på arbejdsmarkedet.
 • Med tryglånet bliver ud forsikret i tilfælde af arbejdsløshed
 • Du kan få betalt de månedlige afdrag, hvis du mister jobbet
 • Denne sikkerhed sikre dig selv og dine nærmeste

DER Produkt Finans

Er du på udkig efter nyt elektronik eller hvidevarer og ønsker du ikke at lægge kontant ud med det samme, kan du nemt og enkelt vælge DER Produkt Finans der tillader dig, at få finansieret dine ønsker. Hvad end det er et nyt TV eller ny opvaskemaskine, så har du mulighed for at få finansieret dette ønske med et månedligt afdrag i stedet for kontant betaling med det samme.

Sådan foregår din ansøgning hos DER Quicklån

 1. Du udfylder din ansøgning om et lån hos DER her - det tager højst 15 minutter - vælg lån mellem 5.000 kr. til 25.000 kr. Vælg afdragsperiode på mellem 24 og 60 måneder.
 2. Efter modtagelse af din låneansøgning får du svar indenfor højst 24 timer.
 3. Hvis låneansøgningen bliver godkendt vil skriftlig låneaftale blive sendt med posten samme dag.
 4. Skriv under på låneaftalen og send den retur med underskrift og evt. andre retningslinjer (årsopgørelse/lønseddel).
 5. Herefter sættes pengene til udbetaling på din Konto.

DER låne profil og aktiviteter

DER lån er en virksomhed som beskæftiger sig med Quicklån til private i Danmark. Virksomheden er en del af L'easy koncernen som er på flere udenlandske markeder. Lige som hos DER, kan du også låne penge hos koncernen leasy lån. DER er kendt for at udbyde mindre lån når du mest står og mangler penge hurtigt. DER beskæftiger sig også med andet end lån - DER er også kendt for at handle med hårdhvidevarer, pc'er og fjernsyn. Finansieringen af varer gennem virksomheden går i spænd med deres forbrugslån til private. Du kan på der.dk købe varende kontant, leje, eller købe på afbetaling - alt forretning med DER foregår via internet og telefon.

Få et DER Lånebevis gratis og uforpligtende

På DER’s hjemmeside kan du ganske gratis og uforpligtende bestille et lånebevis der gør dig i stand til at vide om du kan låne eller hvor meget du kan låne samlet set. Bestillingen af lånebeviset foregår online og du kan allerede i dag bestille dit første lånebevis. Efterfølgende kan du nemt godkende lånet ved at underskrive aftalen.

Du kan også vælge andre lånemuligheder hos leasykoncernen som f.eks. leasy lån

Kontakt DER Privat Finans

 • Adresse: Østre Stationsvej 1-5
 • Post nr. + by: 5000 Odense C
 • Mail: der@der.dk
 • Telefon: 70 70 24 24

Ansøg om et lån hos DER her

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Den månedlige ydelse er baseret på debitorrenten 9,90%. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 50.000,-. ÅOP 13,63% - 30,95%. Løbetid min. 12 måneder – maks. 72 måneder. Maks. effektiv rente 46,36% Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 68.007 - 92.069. Samlede kreditomkostninger kr. 18.007 - 42.069. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 4.000,-.


Copyright 2016 © FAIRMONEY.DK