Ferratum lån

Ferratum lån Ferratum er i dag blandt et af de mere populære lån som ansøges i Danmark. Ferratum tilbyder små mikrolån og kviklån til personer der akut har behov for at låne penge. Derfor har Ferratum også et af markedets hurtigste behandlingstider. Fra du har ansøgt til at du kan have pengene på din konto, går der ofte ikke mere en blot 30 minutter. Ansøgningen foregår online og du kan allerede i dag sende din ansøgnings af sted.

Lån penge med Ferratum kviklån - du kan låne mellem 500 kroner og 6.000 kroner. Ferratum er et firma med hovedkontor i Finland og drives nu er mere end 13 forskellige lande i Europa. Virksomheden var det første firma som udviklede fordelagtige sms lån. Hvor du blot ansøger vi SMS. Hos Ferratum kan du låne 500 kroner gratis første gang du låner, men kun hvis du betaler tilbage inden 30 dage.

Vores anmeldelse af Ferratum

Vi har af gode årsager valgt, at have Ferratum ved i vores sammenligningsoversigt. Blandt andet på baggrund af deres fantastisk hurtige behandlingstid, men samtidig også på grund af deres fine udlån af små summer penge til folk der akut har behov for ekstra hjælp i en kneben stund. Deres afdragsperiode er kort og der er derfor tale om kortfristede lån som kan bruges som en midlertidig løsning når man mest står og mangler penge. I dag tilbyder Ferratum et par forskellige typer lån som vi har beskrevet en smule mere om nedenfor.

Kredit

Med Ferratums kredit lån kan du få godkendelse til et lån fra 10.000 kroner og helt op til 15.000 kroner uden sikkerhedsstiftelse. Du anmoder om dette lån via deres hjemmeside som du kan tilgå nedenfor via ansøg knappen. Herfra har du mulighed for at udfylde en online ansøgningsformular som tager ganske få minutter at udfylde. Efter godkendelse kan du nemt og hurtigt underskrive din låneaftale med NemID.

Mikrolån

Med et mindre mikrolån kan du låne fra små 500 kroner og op til 6.000 kroner. Afdragsperioden i dette lånespektrum varierer fra 15 til 45 dages afbetaling. Lånet er blandt et af de mest benyttede på FAIRMONEY da mange blot har behov for at låne små penge akut. Her er dette mikrolån fra Ferratum fantastisk.

Ferratum lån profil

Ferratum udbyder små kviklån. Ferratum kviklån er meget anerkendt og eftertragtet blandt danske låntagere. Ferratum har gode anmeldelser på Trustpilot som en troværdig og enkelt låneudbyder. Får at låne penge hos Ferratum kviklån skal du være fyldt 21 og ikke være registreret i RKI. Derudover skal du have mobiltelefonnummer som kan findes i telefonbøger eller på internettet. Modsat banker stiller Ferrartum ingen spørgsmål til, hvorfor du skal låne penge, og om hvad pengene skal bruges til, det er helt op til dig. Du skal heller ikke stille sikkerhed for lånet.

Hvem kan låne penge hos Ferratum.dk

Du kan låne penge hvis du er dansk statsborger og har et dansk CPR nummer. Samtidig skal du være fyldt 21 år. Du må ikke være registreret i RKI eller andet Debitor register. Du har kun mulighed for at optage ét kviklån ad gangen pr. husstand. Du skal bruge egen e-mail og telefonnummer.

Sådan foregår din ansøgning hos Ferratum kviklån

  1. Du udfylder din ansøgning om et lån hos Ferratum.dk her - det tager højst 15 minutter -
  2. vælg nemme lån mellem 500 kr. til 6.000 kr. Der ydes løbetid på 15, 20 og 45 dage.
  3. Efter modtagelse af din låneansøgning får kort tid.
  4. Hvis låneansøgningen bliver godkendt vil du modtage et brev eller e-mail med relevante oplysninger
  5. og lånevilkår iht. forbrugeraftaleloven.
  6. Herefter sættes pengene til udbetaling på din Konto inden for en bankdag.

Ansøg om et lån hos Ferratum her

Kontaktinformation:

  • Ferratum Denmark Aps
  • Omøgade 8, 2
  • 2100 København Ø
  • DK - Danmark

Repræsentativt eksempel: Lånebeløb: 5.000 kr. Variabel debitorrente: 73,4%. ÅOP: 124.22%. Månedlig ydelse: 806,25 kr. Samlede kreditomk.: 2.337,50. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 7.337,50 kr.


Copyright 2016 © FAIRMONEY.DK