Folkia kviklån

FOLKIA har LUKKET alt udlån til deres kunder. Du kan ansøge om et andet mindre lån hos NORDIC LÅN

Folkia kviklån

Hos Folkia kviklån kan du låne 1.000 kroner eller 2.000 kroner som ny kunde. Alle lån tilbydes til personer som er fyldt 20 år og ikke registreret i RKI. Folkia er en fin udbyder af mindre kviklån til det man står og mangler.

Folkia Kviklån profil

Folkia henvender sig personer som gerne vil låne mindre beløb uden at stille sikkerhed eller forklare hvad pengene skal bruges til. Folkia har fornuftige lånevilkår. Hos Folkia kviklån kan du låne 1.000 kroner eller 2.000 kroner som helt ny kunde. Efterhånden som du benytter Folkia.dk mere kan du låne anderledes. Som tidligere kunde og alt efter hvor mange gange du har lånt. Kan du låne op til 5.000 kroner. Det er simpelt og let. For at kunne låne 5.000 kroner skal mindst 4 tidligere SMS lån være tilbagebetalt til tiden.

Hvad er et mikrolån

Et mikrolån er et af de nemme lån på et mindre beløb med kort afdragsperiode. Det er til for dig som har hurtigt brug for lidt ekstra kontanter i en kortere periode. De danske mikrolån er en hurtigere låneform end andre lån og kræver ikke at der stilles sikkerhed for lånet. Grunden til dette er at lånet ikke er de helt store beløb. Mikrolån er typisk på beløb mellem 500 og 6.000 kroner. Det er et lån som mange unge vælger hvis banken ikke vil låne en penge. Det er naturligvis vigtigt som ung at planlægge sin afbetaling i alt almindelighed for ikke at havne i en uheldig situation hvor man ikke kan betale tilbage.

Sådan foregår din låneansøgning hos Folkia.dk

  1. Udfyld låneansøgningen hos Folkia kviklån her - det tager højst 10 minutter - vælg lån på 1.000 kr. eller 2.000 kr.
  2. Efter modtagelse af din låneansøgning får du svar indenfor kort tid.
  3. Hvis låneansøgningen bliver godkendt, sættes pengene til udbetaling på din Konto.

Du kan også vælge andre simple lånemuligheder som f.eks. Ferratum Kviklån

Kontaktinformation:
  • Telefon: 69 91 16 16
  • E-mail
  • info@folkia.dk

Ansøg om et lån hos Folkia her

Dette repræsentative eksempel er et ekspempel på et lån fra Nordiclaan

Repræsentativt eksempel: Den månedlige ydelse er baseret på debitorrenten 8,73%. Fast årlig debitorrente 8,73% - 26.08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 30.000. ÅOP 12,38%. Løbetid min. 12 måneder – maks. 80 måneder. Maks. effektiv rente 46,36%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 39.779. Samlede kreditomkostninger kr. 9.779. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 2.400. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking og en fast årlig debitorrente på 8,73% og der tages forbehold for en individuel kreditvurdering. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.


Copyright 2016 © FAIRMONEY.DK