Leasy lån

Leasy Lån Leasy tilbyder i skrivende stund et par forskellige lånemuligheder til dem der ønsker, at låne penge hurtigt og nemt. Vi har skrevet en lille anmeldelse til hvert produkt her nedenfor. Fælles for Leasy’s forbrugslån er, at du kan bruge pengene lige som du ønsker og der er intet krav om at stille sikkerhed for lånet. Når du ansøger online vil du i løbet af få minutter blive kreditvurderet og få tilsendt låneaftale inden for ca. 1 time. Den kan godkendes eller afvises. Godkender du låneaftalen sker dette med NemID.

Leasy.dk er en stor virksomhed som agerer på markedet for salg af forbrugsprodukter, herunder beskæftiger de sig med salg af TV, DVD, Kameraer, computere og mobiltelefoner. Leasy har et meget stort varesortiment. Ydermere tilbyder leasy.dk også kontantlån. Leasy.dk tilbyder lånemuligheder og afdragsmuligheder for køb i deres online butik som betjenes via internet og telefon. Du kan få et kontantlån på op til 25.000,- kroner udbetalt fra leasy.dk indenfor et par dage. Leasy.dk er en stor og anerkendt virksomhed som startede i 1985 og siden da har virksomheden været under hurtig udvikling. Leasy er i dag på det Danske, Hollandske og Svenske marked. Samtidig ejer Leasy lånevirksomheden D:E:R og halvdelen er wupti.com.

Vores anmeldelse af Leasy Minilån

Vi har valgt at have Leasy minilån med i vores sammenligning da de tilbyder danskere landet over utroligt hurtige og enkelte låneaftaler. Lånet er tiltænkt forbrugere der ønsker et lille og hurtigt lån til at dække uforudsete udgifter, hvorfor vi bestemt mener at denne udbyder henvender sig godt til FAIRMONEY’s målgruppe.

Derfor anbefaler vi et leasy lån

Leasy.dk er en anerkendt og fornuftig låneudbyder - du kan vælge at låne fra 5.000,- kroner og helt op til 50.000,- kroner uden at stille sikkerhed for lånet. For at låne penge skal du være fyldt 20 år og ikke være registreret i RKI. Du kan selv vælge en tilbagebetalingstid på mellem 24 måneder og 72 måneder. Låneansøgningen er nem at udfylde og kan gøres på et øjeblik.

Leasy minilån

Leasy’s minilån er blandt de mest populæreste lån i Danmark når vi taler lån der kan optages hurtigt uden at stille sikkerhed. Med et lån fra Leasy Minilån kan du låne fra 5.000 kroner og op til 10.000 kroner helt uden at stille sikkerhed for dit lån. Lånet kan tilpasses til en afdragsperiode på mellem 12 og 36 måneder og du kan i skrivende stund få en rente fra blot 9,9% - ansøgningen er uforpligtende og du kan allerede i dag ansøge om dit lån online via nedenstående ansøgningsknap.

Leasy kontantlån

Med Leasy’s kontantlån kan du låne helt op 25.000 kroner nemt og hurtigt med fair kreditvurdering der gør det muligt at låne penge selvom banken måske har sagt nej i første omgang. Du kan med et kontantlån fra Leasy få penge på kontoen i en kneben stund helt uden at du skal stille sikkerhed for lånet. Du har mulighed for selv at vælge din afbetalingsperiode som det fremgår af deres ansøgningsformular.

Leasy lavrentelån

Hvis du ønsker en særligt lav rente kan du ansøge om et lavrente lån allerede nu og få svar inden få ganske kort tid (normalt 1 time). Herefter vil du få tilsendt en låneaftale med nærmere beskrivelse af dine låneomkostninger. Du har med et lavrente lån mulighed for, at få en lavere rente end andre steder da der her fortages en individuel kreditvurdering som fastsætte den rente herefter.

Du kan også vælge andre lånemuligheder hos leasy koncernen som f.eks. DER lån

Kontakt Leasy

  • Adresse:
  • Post nr. + by: 5000 Odense
  • Mail: leasy@leasy.dk
  • Telefon: 8888888

Ansøg om et lån hos L'easy her

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Den månedlige ydelse er baseret på debitorrenten 9,90%. Fast årlig debitorrente 9,90% - 16,90%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 50.000,-. ÅOP 13,06% - 20,51%. Løbetid min. 12 måneder – maks. 72 måneder. Maks. effektiv rente 28,84%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 70.996 - 83.695. Samlede kreditomkostninger kr. 20.996 - 33.695. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 4.000,-. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.


Copyright 2016 © FAIRMONEY.DK