Vivus lån - lån gratis

Vivus lån

Anmeldelsen af Vivus har vi lavet på baggrund af et stigende antal søgninger på dette kreditselskab som tilbyder fantastiske lånemuligheder til dem som ønsker kortfristede lån når man skal have penge i en fart. Desuden skal det også siges, at Vivus i dag tilbyder nye kunder, at låne penge gratis inden for en bestemt beløbsgrænse. Det er blot én af de værdier som spiller en kæmpe rolle for dig som kunde hos dem.

Efter at du har sendt din ansøgning af sted via knappen nederst på denne side eller via banneret øverst oppe får du svar på din ansøgning med det samme. Dvs. At lige efter, at du har ansøgt vil det stå på din skærm om det kan lade sig gøre for dig, at låne penge eller ej. Du kan jo prøve, at ansøge og se om du har mulighed for det. Man kan blive afvist, men har mulighed for at ansøge senere eller hos anden udbyder.

Hvor hurtigt kan Vivus låne mig penge via SMS

Pengene vil ofte blive udbetalt samme dag hvis du har ansøgt og fået godkendelse i deres åbningstid inden 17:30. Får du lånet godkendt og har Nordea som bank vil du kunne se pengene på kontoen inden for en halv time. Ansøger du efter 17:30 vil pengene være på din konto næste bankdag. Har du ikke Nordea får du pengene ind næste bankdag ved ansøgninger inden 17:30. Godkendte ansøgninger efter dette tidspunkt gør, at pengene almindeligt vil være på kontoen efter 2 bankdage.

Krav til at låne?

  1. Du skal minimum være fyldt 20 år for at låne
  2. Ikke registreret i debitorregister som f.eks. RKI
  3. Dansk folkeregisteradresse samt dansk statsborgerskab
  4. Person- og kontaktoplysninger som telefon, e-mail NemID, og dansk bankkonto

Se alle de nemme lån her

Forlængelse af lån

Det kan godt lade sig gøre for dig, at forlænge dit lån hos Vivus, men det er dog ekstremt vigtigt, at man prøver at undgå dette da det kan give dig forøgede udgifter i forbindelsen med dit lån som du sikkert helts vil være fri for. Sørg derfor altid for, at du låner penge så du også kan betale tilbage igen. Det kan dog selvfølgelig være uforudsigeligt og, at du simpelthen er havnet i en dum situation hvor det er svært at betale også kan du godt forlænge, hvilket er smart. Der er et forlængelsesgebyr og du kan forlænge dit lån med 7, 14 eller 30 dage.

Kontaktoplysninger:

  • 4finance ApS
  • Vesterbrogade 124B, 4. Th
  • 1620 København V
  • 78 77 20 68

Ansøg om et lån hos Vivus her

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Tilbuddet gælder kun første kredit. Ved udnyttelse af kreditten (løbetid) i 3 mdr.: Samlet kreditbeløb: 4.000 kr. Månedlig minimumsbetaling: 760,00 kr. Samlede kreditomkostninger: 1.520,00 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 5.520,00 kr. ÅOP/Debitorrente (årlig fast): 730,15 % Det forudsættes at kreditten tilbagebetales i helhed efter 3 mdr. Der er 14-dages fortrydelsesret på kreditaftaler.


Copyright 2016 © FAIRMONEY.DK