Om os

FAIRMONEY.DK er en del af Rosenlund Media. Hjemmesiden har eksiteret siden år 2016 og har til formål, at hjælpe danskere der har behov for at låne penge akut. Siden modtager kommission pr. ansøgende bruger. Det er dog gratis at benytte hjemmesiden som sammenligningsside. Indhold må ikke kopieres.

Sådan fungerer siden

Du kan nemt og enkelt sammenligne de mange forskellige danske lån fra forsiden, hvor det ligeledes er muligt at klikke sig videre til den respektive låneudbyder hvor en online ansøgningsformular kan blie udfyldt. Det er ofte vigtigt at du har NemID klar så du hurtigt og nemt kan godkende din ansøgning, hvis der er tale om at du ønsker godkendelse og udbetaling hurtigst muligt.

Ydermere er det muligt at finde massevis af nyttige artikler og blogindlæg der kan hjælpe dig på vej mod det rette forbrugslån. Du kan også finde hjælp ved gældsproblemer eller ved planlægning af privatbudget eller lånafbetlaing.

Ansvarfraskrivelse

FAIRMONEY.DK tilbyder ikke lån, men formidler dem blot. Der indhentes låneoplysninger fra kreditselskabernes egne hjemmesider, herunder (rente, ÅOP, lånebeløb, krav o.lign.) og der tages forbehold for fejl, herunder tastefejl og uopdaterede oplysninger. Vi kan ikke stilles til ansvar for de oplysninger der er angivet af denne grund. Derfor skal du altid forholde dig til de informationer der angives på udbydernes egne hjemmesider. Vi holder dog alle oplysningerne opdateret så ofte som muligt. Ser du en fejl sætter vi pris på din henvendelse.

Samarbejde

Har jeres virksomhed et ønske om at være med i sammenligningsoversigten, så hører vi gerne fra jer. Selvom jeres virksomhed ikke er tilknyttet et annoncenetværk vil vi hos FAIRMONEY.DK kunne lave en attraktiv ordning. Kontakt os via kontaktoplysningerne nederst på denne side eller ring på 28 25 34 26.

Kontaktoplysninger


Copyright 2016 © FAIRMONEY.DK