SMS lån

Hurtige SMS lån til akutte behov her og nu

Med et af de mange SMS lån kan du få hurtig godkendelse og stå med penge i hånden med det sammeVi samarbejder med kreditudbydere og modtager kommision efter henvisninger. Sammenligningsoversigten kan være sorteret og prioriteret efter kommerciel gevinst og skal derfor ses som vejledende. Vi bestræber os altid på at være opdaterede med alle oplysninger, men tager vores forbehold for fejl og mangler.

SMS lån

SMS lån er en gammel betegnelse som stadigvæk den dag i dag bruges til online kviklån som tilbydes uden sikkerhed. Der findes derfor ikke lån hvor godkendelsen sker via SMS længere. I dag er alt digitaliseret og foregår via NemID godkendelse. Denne form for godkendelse sikre sikker indentifisering af låntager. Det kan hos enkelte selskaber godt lade sig gøre at modtage låneaftalen via post, hvorefter denne kan retuneres underskrevet. Dette vil dog være en længere proces som tager længere tid end blot at gøre det hele online.

Et SMS lån er et hurtigt og billigt lån som godkendes via SMS. SMS lån er ofte hurtige og nemme at optage og ansøgningsformularen kan udfyldes direkte på udbyderens hjemmeside som du kan tilgå ved at trykke på låne knappen i vores sammenligningsoversigt af gode billige lån. SMS lån kan ligestilles med mikrolån, da lånebeløbet ofte er lavere end almindelige Kviklån. Lånebeløbet er for det meste fra 500 kroner til 10.000 kroner. Lånet kan hurtigt blive godkendt via SMS så du kan stå med pengene i hånden indenfor få dage. Du kan dog også hvis udbyderen kræver det være nødsaget til at godkende låneaftalen med NemID som dog sikre dig fuldstændig sikkerhed omkring ansøgningen af dit lån. Du låner naturligvis som du ønsker inden for kreditselskabets rammer og får ofte udbetalt de lånte penge samme dag som du har fået lånet godkendt inden for deres åbningstid og hvis du har samme bank som de benytter. Gør du ikke det kan du forvente, at pengene vil være til syne på din bankkonto dagen efter i tilfælde af, at du ikke låner uden for åbningstid eller over helligdage og weekender.

Hvor hurtigt kan man få et SMS lån?

I dag kan det lade sig gøre at få et SMS lån inden for blot 30 minutter. Mange af de danske låneudbydere som findes på nettet i dag tilbyder hurtig godkendelse der gør det muligt at få pengene udbetalt med det samme. Der fortages ofte et standard kredittjek der gør det muligt for selskaberne at godkende eller afvise din digitale låneansøgning med det samme uden personlig betjening. Det findes en par forskellige krav der ofte gælder for at det kan alde sig gøre for dig at få godkendelse til et lån online. Enkelte af disse krav har vi listen nedenfor.
 • Du må ofte ikke være registreret i RKI eller andre debitorregistrer
 • Du ksla være dansk statsborger med bopæl i Danmark
 • Du skal som minimum være fyldt 18 år og hos enkelte udbydere skal du være 20 år eller mere for at blive godkendt til at låne

Lån gratis med SMS lån

Enkelte låneudbydere tilbyder i dag at man kan låne penge helt uden omkostninger. Disse lån har særlige regler og man finder dem enkelte steder på nettet og kan også findes i vores overstående sammenligning. Blandt disse udbydere er det normalt at afdragsperioden er fastsat til en bestemt periode på eksempelvis 30 eller 45 dage. Inden for denne periode skal man have btalt lånet tilbage da der ellers vil tilfalde yderligere renter eller gebyrer på lånet som gør det dyrere. I dag betaler desværre kun 1/3 del af de aktive kunder tilbage indenfor den angivne tid, hvilket betyder at de må betale et ekstra gebyr for forlængelse af lånet. Det er blandt andet derfor at selskaberne kan tjene penge på at låne ud gratis.

SMS lån til personer på 18 år

Du kan godt ansøge om et lån selvom du blot er fyldt 18 år og der kræves ikke mange oplysninger i forbindelsen med din låneansøgning. Vi anbefaler dig, at låne ved en af de udbydere som vi sammenligner her på nemme-laan.dk såfremt, at du ønsker at låne penge hurtigt og banken allerede har sagt nej. Du skal selvfølgelig være bevidst om, at banken bestemt ofte vil kunne tilbyde dig det billigste lån. Der kan dog være andre kreditselskaber som tilbyder lån via SMS gratis første gang man lånet og det anbefaler vi dig naturligvis også, at gøre såfremt, at du kan overholde de resterende vilkår som der kræves fra låneudbyderens side.

Ansøg uforpligtende

Afhængigt af den aktuelle låneudbyder kan du ansøge om et lån via SMS ganske uforpligtende. Du skal være opmærksom på, at den endelige låneaftale godkendes via SMS eller NemID i dag. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med, at ansøge for at se om du kan få et lån godkendt. Du vil måske opleve, at nogle låneudbydere ikke finder dig kreditværdi og derfor ikke ønsker at låne dig pege, hvilket naturligvis også er irriterende, men husk på at de gør det af den årsag at deres kreditvurdering ikke lever op til det krav der stilles for tryg udlån af penge til den aktuelle låneansøger. Du skal derfor overveje om du faktisk kan betale lånet tilbage da dette naturligvis er rigtig vigtigt for at undgå store regninger som kan vokse sig større og større. Du skal i skrivende stund ofte ikke være registreret i RKI eller andet skyldnerregister da dette direkte indikere, at du har eller har haft svært ved at betale regninger overordnet set eller til tiden. At havne i RKI er ikke just hamrende sjovt og du skal derfor nøje overveje om et lån er sagen for dig. Godkendes du ikke hos én udbyder kan du dog sagtens prøve at ansøge nogle andre udbydere hvis du ønsker dette.

Lån via SMS uden renter

De er din heldige dag. Du kan nemlig sagtens få et billigt lån enkelte steder – ja faktisk så billigt, at du ikke betaler en krone for, at låne. De steder, at de kan lade sig gøre er ofte steder hvor der tilbydes kortfristede lån som skal være betalt tilbage inden for 1-45 dage. Du kan ofte kun låne op til 4.000 kroner gratis, men det er dog også en start for, at få et billigt lån. Skal du så låne ekstra penge kan du sagtens prøve at ansøge et andet selskab for, at få samme billige lån der og øge dit samlede lånebeløb. Godkendes du ikke må du prøve at ansøge andre udbydere, men husk dog altid på, at et lån skal kunne betales tilbage og at side med gæld aldrig er en dans på roser desværre. Der skal altid lånes med omtanke.

Er SMS lån billige?

Et SMS lån kan være ret billigt. Faktisk er det i dag muligt at få godkendt et lån på et par tusinde kroner ganske gratis uden renter eller andre gebyrer. Disse lån skal dog altid betales tilbage til rette aftale tid da der ellers vil tilfalde gebyrer på ifm. forlængelsen af afdragperioden. Herudover er disse gratis lån også typisk tiltænkt til førstegangsansøgere hos de pågældende selskab og forekommer derfor ikke til alle ansøgere.

Man kan også vælge at sammenligne adskillelige låneudbydere online på vores hjemmeside indhente forskellige lånetilbud fra udbydere der fastsætter individuel rente. Derved kan man altså på baggrund af de forskellige tilbud sammenligne ÅOP og selv vurderer om dette vil være en billig løsning eller ej. Har man en sikker økonomisk baggrund kan det typisk godt lade sig gøre at få en lav rente som kan konkurrere med banken forbrugslånsrenter.

Sker godkendelsen via SMS eller NemID?

Selvom man ofte hører om SMS lån er der ikke længere mulighed for at optage SMS lån. Det kræves dog ofte at man har en mobil for at kunne modtage relevante oplysninger iht. sit optagede lån. Dermed sagt bruger man altså mobilen, men der er ikke længere mulighed for at bekræfte låneaftalen via SMS. I dag sker alt godkendelse via NemID som bruges som digital underskrift for accepten for lånet. Underskriver man lånet kan man forvente udbetaling med det samme eller snarest muligt inden for normalt 1. time eller et par dage højest. Der skal naturligvis ofte tages forbehold for weekender og helligdage og man skal derfor regner med hurtigst behandling i hverdage.

Hurtige SMS lån ansøges sådan her

 1. 1. Du udfylder din ansøgning om et lån online - det tager højst 15 minutter
 2. 2. Du for ofte svar på din ansøgning indenfor 15 minutter
 3. 3. Hvis låneansøgningen bliver godkendt vil du modtage et brev eller e-mail med relevante oplysninger og lånevilkår iht. Forbrugerafteloven
 4. 4. Du bekræfter lånet ved at sende en SMS
 5. 5. Herefter sættes pengene til udbetaling på din Konto

Lån penge uden sikkerhed

At låne uden sikkerhed kan lyde som noget negativt, men når vi taler forbrugslån er det såmænd ikke. At låne penge med sikkerhed betyder, at du låner i noget værdi som du ejer. Det kan f.eks. være bilen eller huset. På den måde sikre banken sig, at hvis du ikke kan betale tilbage har de krav på, at du skal sælge værdien for at de kan få deres penge igen ved tilfælde af, at du ikke kan betale tilbage. Denne form for lån tilbydes ofte ikke via nettet og i de tilfælde der gør sig gældende er det ofte ved større beløb som ofte ikke omfatter disse kortfristede SMS lån som tiltænkes forbrugere der ønsker at låne kredit her og nu i små beløb.

SMS lån oversigt

Vi har på forsiden samlet en stor oversigt over de låne der kan optages via SMS og det er i særdeleshed meget smart for dig. Du klikker blot på lån penge knappen hvorefter vores hjemmeside automatisk videresender dig til låneansøgningen som du kan udfylde online hvorefter, at der maksimalt går et par minutter til, at du har fået svar på din ansøgning. Du kan også sagtens få udbetalt pengene med det samme hos nogle udbydere og sikre dig at du kan komme hurtigt videre med de penge som du nu engang skal bruge. Hvis ikke det kan lade sig gøre, at få pengene udbetalt med det samme kan det lade sig gøre, at få dem dagen efter hvis bankerne har åbent. Vi anbefaler at du klikker ind på de forskellige udbyderes hjemmesider via vores skema nedenfor eller via forsiden så du kan få det bredeste overblik over dine lånemuligheder online.

 • Lån FAIRMONEY.DK
 • FAIRMONEY.DK er én af Danmarks største sammenligningsportaler med forbrugslån. Denne side bør ses som vejledende.
 • Brugerbedømmelse: 4.9/5 baseret på 247 anmeldelser
Copyright 2016 © FAIRMONEY.DK